Lördagens Allsvenskan-omgång bjuder på en minst sagt sevärd tillställning när Västerås SK och Malmö FF drabbar samman. Västerås som kämpar för sin överlevnad i ligan medan Malmö FF kan säkra guldet. Här är mina tankar samt speltips till matchen!

 

Viktig poäng för båda lagen

Den svenska fotbollssäsongen börjar tråkigt nog att lida mot sitt slut när Allsvenskan går in i omgång 27 under helgen. Med det sagt, så är poängen extra viktiga för flera klubbar, bland annat för tabelljumbon Västerås som kämpar för sin överlevnad i ligan, men också för tabellettan Malmö FF som kan säkra guldet i Gurkstan under lördagen.

Med detta i åtanke så är det mycket som talar för att vi får bevittna en offensiv inställning från båda lagen. Något som bör resultera i att matchen innehåller ett gäng hörnor. Hörnor som förövrigt förekommer väldigt ofta när just Västerås och Malmö FF spelar. Båda lagen tillhör nämligen toppen av ligans tabellställning för de hörnstarkaste lagen.

  • Västerås snittar 6.46 hörnor per match.
  • Malmö FF snittar 6.92 hörnor per match.

 

Speltips

Statistiken är med oss och likaså den förväntade matchbilden – ja här är det mycket som talar för matchen innehåller många hörnor. Lördagens speltips från Västerås-Malmö blir därför 1:a halvlek – antal hörnor: Över 4.5 till oddset 1.60 hos spelbolaget Quick Casino med 3 units som insats.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.