Lördagens MMA-rek kommer från UFC och fighten mellan Robert Whittaker och Marvin Vettori. Här kommer erfarenhet spela roll!

 

Robert Whittaker

Robert är en före detta champ i divisionen tills han förlora sin titel mot den dominanta Israel Adesanya 2019.

Whittaker har förövrigt ett record på 24-6-0 och har mött dom absolut bästa i divisionen sedan en lång tid tillbaka. Han har endast två förluster sedan 2014 och båda har kommit mot just Adesanya. Som fighter är Robert en väldigt komplett sådan och stabil vart än matchen tar sig.

 

Marvin Vettori

Marvin för mig är ganska överskattad och har inte enligt mig slagit någon riktigt bra allround fighter. Det enda lite större namnet som han har tagit sig an och lyckats besegra är en Paulo costa som inte alls imponerade i det mötet. Marvin lever väldigt mycket på sin striking där han är duktig men saknar en hel del i brottning och på kanvasen.

 

Speltips

Robert är mycket mer komplett, har mer erfarenhet, betydligt lugnare och gör bättre beslut i sina matcher. Marvin har en hel del luckor och brister som en rutinerad fighter som Robert kommer ta till vara på. Här väljer jag att spela Robert Whittaker Fightodds till oddset 1.45 hos Unibet.